Fadderskab / Sponsorbarn

Med et fadderskab skabes der en direkte forbindelse mellem sponsor og barnet, og det tillægger vi stor betydning. Det betyder, at din hjælp går direkte til dit sponsorbarnet, hvorved hjælpen bliver konkret i barnets liv. Fadderskaber giver langsigtede forandringer, der kan udvikle vores verden og skabe en helt afgørende forandring for fattige børn. Derfor er børnefadderskaber en af de vigtigste prioriteter i Global Care Danmarks udviklingshjælp.

Et fadderskab er den personlige hjælp til et bestemt barn. For kun 225 kr. om måneden støtter du et barn og familien i de vigtigste humanitære behov.
Fadderskabsbidraget er fuldt fradragsberettiget efter gældende skatteregler.
Er 225 kr for meget, kan du dele beløbet med en anden. For bare 112,5 kr om måneden kan du få et delebarn. Tegn et fadderskab for et halvt barn og vi finder en anden sponsor.

Med et fadderskab giver du:

Mad og tøj
Mad og tøj er de mest elementære behov i et hvert menneskes liv. Fadderskaber dækker dette behov og samtidigt frigøres værdifuld tid til skolegang og leg. Børnene forbliver i deres familier. Forældreløse børn lever enten hos andre familiemedlemmer, venner, naboer eller i et ”House of Hope” med et ægtepar i en storfamilie. Dermed bidrager fadderskaberne til overlevelse for hele familien.

Viden
At lære at læse og skrive og få en uddannelse er en grundforudsætning for at udvikle et land og løfte den enklte ud af fattigdommens kredsløb. Fadderskaber er langsigtede forandringer, der kan udvikle vores verden og skabe en helt afgørende ændring for fattige børn.

Medicin og lægehjælp
Der findes ingen sygesikring i udviklingslandene. Sygdom er ensbetydende med store omkostninger. Børnedødeligheden er høj og levealderen lav. Fadderskaber sikrer den behandling, der er en selvfølge for os.

Du kan gøre en kæmpe forskel for et af disse børn!
 


Filmen er lavet i samarbejde med vores partnerorganisation Tabitha Global Care i Tyskland og Uganda.

Når du har tegnet et fadderskab, vil du modtage en fadderskabsformular med dit sponsorbarns informationer og livsomstændigheder. Du vil løbende få aktuelle informationer gennem personlige breve fra dit sponsorbarn og lokale samt overordnede beretninger om vores projekter. På den måde opstår personlige forbindelser over grænser og kulturer. Alt efter situationen, støttes børnene i familien, i et børnehjem eller på et dagcenter.

TEGN ET FADDERSKAB

Rekvirer informationer om fadderskaber

Kontakt os hvis du har flere spørgsmål eller ønsker en personlig betjening:

  • Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Telefon: 46 92 50 65