Støt rent vand

Vand er en livsnødvendighed. Du kan være med til at hjælp os til at give rent vand til fattige områder.

Utallige mennesker i Afrika har kun 2 liter urenset vand til rådighed om dagen, hvorimod vi i Europa bruger op mod 140 liter vand dagligt. Vand er del af menneskets grundlæggende livsfornødenheder. I udviklingslandene ville 10 liter vand om dagen pr. person være en meget stor hjælp. I Afrika er det normalt, at nærmeste vandpost ligger 5-8 km væk fra hjemmet, og så er det ikke engang sikkert, at dette vand er egnet som drikkevand. Vær med til at gøre en forskel i fattige områder.

Et liv uden drikkevand er ikke udelukkende et spørgsmål om afstand. Manglen på rent drikkevand er en af de væsentligste årsager til udbredelse af sygdomme og epidemier. En drikkevandspumpe er en uoverskuelig investering for landsbyerne i Uganda og Zambia. For kun 75.000 kr. kan du få bygget en pumpe der kan forsørge en hel landsby med ren drikkevand.
Pumpen vil blive forsynet et skilt med navnet på sponsoren. Alle pumper etableres igennem vores partnerorganisation Tabitha Global Care i Tyskland.

Skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du vil vide mere.

 

Alle sponsorbidrag er fuldt fradragsberettiget efter gældende skatteregler.

Se filmen om en ny pumpe i Zambia.